Кирил Петков проговори за Лена, скочи грозно на Слави: Ти ставаш една празна опаковка

кирил петков лена бориславова

Кирил Петков направи първи коментар за дясната си ръка Лена Бориславова и песента за гладната хиена, която сценаристите на Слави й посветиха. Скандалът с парчето „Уморена кака Лена”, направено върху чалга хита от 90-те „Хищна хиена”, тресе трети ден държавата.

„Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за „Капитан Андреево“ и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно“, написа в профила си във Фейсбук лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, като сподели „Песен за Лена“.

„Това е човек, който е в свободно падане. Той се провали като шоумен, като политик, свали си собственото правителство, гласувайки с ДПС и ГЕРБ“, коментира съпредседателят на „Продължаваме промяната“ по повод песента.

„Да замахваш към жена – тя е много силна, няма да ѝ повлияе. Здравите сили в обществото са там. Обществото удари шумен шамар обратно към Слави и му каза – ти ставаш една празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята“, допълни Кирил Петков. Според него „Продължаваме промяната“ се е обединила зад Лена Бориславова.

ПП излезе с плакат на Лена и надпис „Всички за един”, закани се да съди сценаристите на Трифонов. Те пък отговориха, че нищо не са писали, песента била народно творчество, което намерили в интернет.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ