Христо Иванов с ,,логичен“ коментар за скандала с терориста: Искат избори! Губят времето и атакуват

Христо Иванов

Според Христо Иванов скандалът със задържания Дейвид Бодил и намесването на депутатката от ДБ Албена Симеонова е доказателство, че се върви към избори. Надделява желанието да се върви на избори, обобщи той след изслушването на вътрешния министър Иван Демерджиев в НС. „Вместо да има фокус върху това да се успокои политическата ситуация и да се намери възможност с третия мандат да се направи управление, което да свърши важни неща, независимо кой ще е мандатоносител, ние се занимаваме с подобно губене на време и атаки. Това може да има само предизборна цел“, добави още съпредседателят на ДБ, предава 24 часа.

„Деморкатична България“ подкрепя усилията да се изясни всичко по този случай, г-жа Албена Симеонова оказва пълно съдействие на службите“, увери той. Според него станало ясно, че няма данни съпартийката му да е знаела, че лицето е заподозряно за някаква престъпна дейност и да му оказвала съдействие за това. Няма данни за опити тя да бъде вербувана, настоя Иванов.

И обясни, че в плевенското село Любеново има англичани и се обръщат към нея за помощ, тъй като тя е от малкото, които говорят езика. Задържаният не живее в неин имот, а в такъв на семейството си. Иванов има информация, че мъжът е задържан в кметството, но не е убеден, защото не е присъствал.

Самата Симеонова избягва да коментира ситуацията и буквално избяга от журналистическите въпроси.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ