Кървава касапница изправи на крак екипите: Забиха нож в сърцето на 25-годишен мъж

Пирогов, Линейка

25-годишен киргизстанец е прободен в гърдите с нож в местността Турлата край Троян, пише Lupa.bg.

В РУ МВР – Троян е образувано досъдебно производство за причиняването на средна телесна повреда на Н. А., който има статут „продължително пребиваващ“.

По първоначална информация, срещата между пострадалия, негов познат и извършителя, станала около 18 часа в околностите на града, е била случайна, но след употреба на значително количество алкохол. Между 33-годишния извършител и двамата мъже – на 25 и 22 години, възникнал словесен спор, прераснал в сбиване. Тогава 33-годишният порязал 25-годишния си опонент, а на 22-годишния мъж забил нож в гърба.

Двамата пострадали били откарани за преглед в болница, като единият е освободен за домашно лечение, а по-младият е оставен в интензивното отделение на МБАЛ – Троян, с опасност за живота.

От мястото на инцидента са иззети множество веществени доказателства, за които предстои да бъдатназ начени експертизи.

Въз основа на събраните доказателства 33-годишният мъж е разпитан пред служебен защитник и привлечен в качеството му на обвиняем за извършено престъпление.

С постановление на прокурор от Районна прокуратура – Ловеч, ТО – Троян, мъжът е задържан за 72 часа, като прокуратура ще внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ