ХРАБРО! Депутатът на Костадинов одрал Иван Белишки при нападението: Каза, че ще лежа в Пирогов

таслаков

Иван Белишки, който е син на кмета на Панагюрище, бе арестуван, след като депутатът от „Възраждане“ Стоян Таслаков се оплака, че е бил заплашен с пистолет от него. Според Белишки обаче арестът му е поръчка и не е заплашвал Таслаков.

Версията на народния представител от „Възраждане“ на Костадин КОстадинов, обаче, е различна:

„Иван Белишки ме нападна на около 40 метра от дома ми в София съвсем изненадващо. Подавал съм сигнали за заплахи преди месеци. Директно тръгна със заплашителна стъпка. Успях да го парирам и да го отблъсна“. Това заяви пред Би Ти Ви депутатът Стоян Таслаков.

„След като го отблъснах, той се шокира. Имаше чантичка и извади пистолет. Влязох в съседен магазин, за да го неутрализирам пред свидетели. Отблъсквайки го, е възможно да съм го одраскал“, допълни Таслаков.

Депутатът от „Възраждане“ казва, че е действал при самозащита, а срещу него са били отправяни заплахи.

„Първият случай от него се появи, когато излезе новината, че кмет на ГЕРБ от Стамболийски е арестуван по мой сигнал. Аз съм подал жалба в полицията от 25 ноември миналата година.

Полиция и прокуратура знае, че това лице ме заплашва. Преди седмица ме среща на същия тротоар. Блъсна ме и вербално ме заплаши. Вечерта ми писа заплахи, че знае къде е моят адрес и ще лежа в „Пирогов“, каза още Таслаков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ