Остър сблъсък в НС! Радостин Василев превъртя, извади пластмасови ръце на трибуната

радостин василев

Дебатите по промените в Наказателно-процесуалния кодекс се превърнаха в пореден повод за остър сблъсък в Народното събрание. Най-активни от „Продължаваме промяната“ са двамата топ юристи на ПП в парламента: Бойко Рашков и Радостин Василев, предава tribune.bg.

Вторият излезе на трибуната с две изкуствени ръце и определи думите на съпартиеца си като „лекция“ по НПК.

„Вашата лекция по НПК предизвика тежки психически разстройства в колегите от ГЕРБ, конкретно Георг Георгиев. Въздържайте се от толкова тежки експертни изказвания от трибуната, защото те водят до много тежки ментални изкривявания“, заяви той, явно приемайки, че си служи с много тежък сарказъм и огромно остроумие.

Василев определи изказванията от трибуната за „градинаря на Рашков“, газовите сделки и криптофараоните като „всякакви глупости“.

„Тези две ръце съм ги донесъл на Георг Георгиев, той има афинитет към ръцете, те ще му свършат работа – според нуждите му, естествено. Защото неговите умения са в това да целува ръце“, каза Василев и остави двете играчки на трибуната, откъдето бяха свалени от квесторите.

Това не е първият случай, в който депутати от „промяната“ си вадят играчките на парламентарната трибуна. В предишния парламент Атанас Михнев, който за нещастие не успя да влезе отново в Народното събрание, записа завинаги името си в историята на тази институция, разнасяйки детска количка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ