Наглост и безочие! Изродът, обвинен в изнасилването на 73-годишна жена в Синдел, поиска немислимото

алекси а

Обвиненият в изнасилване на възрастна жена от с. Синдел остава в ареста. По-рано 22-годишният Алекси А. поиска да бъде пуснат в домашен арест, но съдът счете, че събраните до момента доказателства по случая са в достатъчни, за да се направи предполагаемо подозрение, че именно той е извършител на двете тежки престъпления, за който е обвинен – изнасилване и блудство, предава 24 часа.

Предвиденото в закона наказание за всяко от двете деяния е лишаване от свобода от 2 до 8 години.

Магистратите от варненския окръжен съд смятат, че при по-лека мярка, е налице опасност обвиняемият да извърши друго престъпление, да повлияе на жертвата и да укрие факти за престъплението.

Мъжът не е бил осъждан досега, но има шест преписки в Районна прокуратура за периода 2014 – 2021 г., както и едно прекратено производство за грабеж.

Алекси А. е от съседното на Синдел село Тръстиково. Първоначално пред органите на реда обяснил, че на 23 януари е изпил голямо количество алкохол и затова е извършил посегателството.

Нападнал е жената, докато се е прибирала в дома си. Младият мъж нахлул в двора на пострадалата, след което използвал физическа сила, за да преодолее съпротивата ѝ и против волята ѝ извършил полов акт с нея. След това бързо напуснал имота, като избягал в неизвестна посока.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ