Брутално зверство! Убийството на младата майка във Варненско е извършено пред малките й деца

Полиция

Жестокото убийство в село Бозвелийско на млада жена е извършено пред трите си деца, съобщават от пресслужбата на окръжния съд във Варна.

Заподозрян е нейния съпруг, 37-годишният Юлиян С., който е в ареста. Престъплението е извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост.

Ако бъде признат за виновен, мъжът може да получи 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

На 6 февруари около 16 ч. Юлиян С. се прибрал в селото от Германия, където работел. Вечерта бил у дома със съпругата си и трите им малолетни деца, предава 24 часа.

Същия ден, около 19.40 часа е получен сигнал на телефон 112 за нанесен побой на 26-годишната жена. Изпратените на място екипи на полицията и спешна помощ само установили нейната смърт.

От направената аутопсия е видно, че смъртта на съпругата на Юлиян С. е настъпила вследствие на множество травматични увреждания и прободни рани в тялото и главата на жертвата.

Жестокото убийство е било извършено пред трите деца на семейството.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ