Здравко Димитров: Знам, че от Ботев искат да приемат Левски на „Колежа“ на 15 април!

stadion_botev_stroej

Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира днес строителството на стадион „Христо Ботев“, пише plovdiv24. Зико също изрази мнение, че е по-добре футболният клуб да почне по възможно най-бързия начин да играе мачове на съоръжението и след това то да се довършва изцяло.

Припомняме ви, че този вариант се появи официално вчера, когато от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив обясниха за разделянето на Етап 1 от строителството.

„Знам, че от Ботев имат желание да приемат Левски на 15 април на „Колежа“. Моето мнение винаги е било такова. За тези пари трябва да се направи така, че да почнат да се играят мачове там. И после да се завърши“, заяви Здравко Димитров.

„Но има отделни групички, дори не са и групички, а отделни хора, които са на мнение, че стадионът трябва да се завърши целия и тогава отборът да влезе вътре. Това не е необходимо. Има терен, ще има седалки, ще има две трибуни с козирки. Според мен е по-добре футболният клуб да влезе вътре и след това да се довърши стадионът. Така или иначе още в самото начало се знаеше, че няма пари за крайното му довършване. Но и това ще отмине. След време, когато направим анализ, ще видите какво се е направило за спортната инфраструктура на Пловдив“, каза още Здравко Димитров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ