Изненада! Мариана Векилска сияе с бивш депутат на Слави, след развода животът продължава

Мариана Векилска

Водещата на БНТ Мариана Векилска и бившият депутат от партията на Слави Трифонов проф. Андрей Чорбанов изненадващо се появиха заедно на светско събитие в столицата.

Водещата и имунологът демонстрираха ведро настроение и избраха да седнат в едно от сепаретата в заведението, където се проведе партито, като останаха неразделни цяла вечер. Векилска и Чорбанов увлекателно си приказваха и не се притесниха от множеството обективи на фотоапаратите, насочени към тях, пише HotNews.bg.

На един от кадрите професорът от редиците на ИТН кавалерски е прихванал Мариана през кръста. Векилска се раздели със съпруга си Симеон Колев през 2015 г., а инициативата е дошла от нея. Разводът им бе болезнен за радиоводещия, който довери, че се е нуждаел от посещения при психотерапевт, за да надмогне депресията, в която изпаднал. Откакто е разведена, Мариана имаше една продължителна връзка, но очевидно и тя е приключила и сега телевизионерката е на нова любовна вълна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ