Ботев Пловдив ще руши негативна традиция срещу ЦСКА

ЦСКА - Ботев Пловдив
ЦСКА посреща Ботев Пловдив на стадион „Българска армия“ в един от най-интересните мачове днес. Двубоят започва в 17:30 часа. Рефер на срещата е Станимир Тренчев.
Срещата се очаква с огромен интерес, тъй като е първата домакинска след края на бойкота на „червените“ фенове и се очаква масирано присъствие на хора по трибуните.
Срещу Ботев Пловдив отборът на ЦСКА ще бъде без наказания Християн Петров, който бе изгонен при победата с 4:1 над Берое за два жълти картона. Младият бранител се превърна в основна част от „червената“ защита, която е с най-малко допуснати попадения – едва 10. Тимът на Саша Илич е много убедителен като домакини и до момента е изпуснал само две точки на „Армията“ – при нулевото равенство с Локомотим София, пише gong.bg.
Ботев Пловдив не стартира втория полусезон с очакваната победа срещу Локомотив София (0:0), но играта на тима вдъхна надежди на „жълто-черните“ фенове. Нотката оптимизъм идва и от факта, че отборът е трети в класацията по отправени удари към противниковата врата – след Лудогорец и Левски.
Привържениците на Ботев Пд се надяват и най-накрая да бъде прекъсната негативна традиция, продължаваща цели 37 години. „Канарчетата“ нямат победа на „Българска армия“ от ноември 1985 г.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ