Цяла България говори за думите на Борисов: Адът у нас го доведоха Бойко Рашков и „Промяната“!

бойко борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти в Любимец. Срещата се провежда в читалището на града, а Борисов и други представители на партията бяха посрещнати от кмета Атанас Атанасов.

Пръв взе думата Делян Добрев:

„От 1997 г. сме във валутен борд и добре, че е така. Първият опит да влезем в еврозоната е 2008. Не ни пускат. Първо трябва да си в чакалнята. И там не ни пуснаха – заради световната финансова криза. Нов опит 2010, 2012 – пак не ни пускат. Изпълнявайки всички критерии, 2020 г. България влезе във въпросната чакалня. И е въпрос на време да влезем в „зъболекарския кабинет“, както се изрази господин Борисов.

Какво се случи като влязохме в тази чакалня? От първия ден, в който ние влязохме в чакалнята на еврозоната и банковия съюз, започнаха организираните протести срещу ГЕРБ. Не искам да влизам в конспиративни теорити, но вероятно някой ги финансира тези протести. От тогава досега България загуби своята посока и тръгна назад“.

Бойко Борисов заяви от трибуната по повод инцидента със загиналите мигранти край Локорско:

„Във вчерашния ден две лъжи станаха ясни. Опровергани и от фактите. Когато ние идвахме тук, когато бяха в Хармални протестите, ние направихме така, че България да бъде даване за пример за нулева миграция“.

„В същото време каналите, които разтвориха Бойко Рашков и „Промяната“ доведоха да стане ад по шосетата в България и по пътищата“, категоричен беше той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ