Делото за „палавия“ мотел край Пловдив се отложи

Хотел

Поради липса на съдебен заседател не се даде ход на днешното дело срещу обвиняемия Антон Асенов – Мустафата, за бизнес с проституция в мотел Мерита в с.Войдводиново.

Съдебният заседател е с повишена кръвна захар и се очаква да постъпи в лечебно заведение, за да му бъдат направени нужните изследвания, поради което се отмени делото и се насрочи за 7 април в 09:30 часа, пише plovdiv24.

На делото не се явиха отново и ключови свидетели – бивши работнички на „платената любов“, които липсваха и на предното дело, което бе на 11 януари. По информация, една от тях е напуснала територията на България през изминалия месец и няма данни за нейното връщане.

Напомняме, че срещу обвиняемия Антон Асенов е повдигнато обвинение за това, че от февруари 2014 г. до 19.05.2020г., в мотел „Мерита“ в с. Войводиново, обл. Пловдив, който е бил нает от него, е предоставял стаи на седем жени за извършване на платени секс услуги и блудствени действия, престъпление по чл. 155 ал.5 т.3 вр. ал.3 вр. ал.2 от НК.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ