Новият на Андреа Драганова: Кебапчия?! Учих в НАТФИЗ! Да не вадим кирливи ризи пред децата

8-1

„Ситуацията с Васил Драганов ескалира много грозно! Ще се изразя по-брутално – не смятам, че трябва да си вадим кирливите ризи пред децата.“ Това заяви „кварталният кебапчия“ Борислав Манов – новият избраник на Андреа Андреева, бившата половинка на актьора Васил Драганов.

Досега бившата брачна партньорка на звездата от „Комиците“ пазеше самоличността на новия мъж до себе си. „Нормално е Васил Драганов да реагира така, защото е уязвената страна в случая. Но такъв е животът“, смята новият любим на бившата БНТ репортерка. Манов подчерта пред „България Днес“, че не иска да отговаря на героя от „Столичани в повече“ по същия начин. За първи път ресторантьорът проговори и за дъщеричката, на която скоро ще даде живот любимата му жена.

„Когато двама души се обичат, цитирам Андреа, няма нищо по-логично от това да създадат живот“, убеден е Борислав Манов.

Той отрече казаното по негов адрес от актьора, че е „квартален кебапчия“. „Софиянец съм, учих актьорско майсторство три години. Тръгнах си обаче от НАТФИЗ, не исках да уча, просто реших, че не ми е там мястото. В момента съм в ресторантьорския бизнес. Бил съм ръководител на строителна фирма и технолог в производство на бои и лакове“, описа професионалната си кариера мъжът до Андреа Андреева.

Борислав допълни, че ръководителят на неговия клас в НАТФИЗ – проф. Енчо Халачев, „много го увещавал“ да не се отказва от актьорското поприще.

„С покойния проф. Халачев много разговори сме имали на тази тема, но прецених, че това не е моят път. Има достатъчно добри актьори и без мен в България“, смята ресторантьорът.

Борислав Манов отрече и казаното от Васил Драганов, че самият актьор го запознал със съпругата си.

„С тях имаме от години общи познати“, твърди той.

Мъжът, изместил Васил Драганов от сърцето на съпругата му, призна още, че „не поддържа никакви отношения с децата им към този момент“. „Но няма смисъл да намесваме децата“, допълни той.

Новият избраник на журналистката предпочете да не даде точен отговор на въпроса кога ще узаконят връзката си с Андреа.

„Всичко ще дойде с времето си“, каза той.

Борислав Манов не скри, че е имал предложения и планове за артистични изяви, но засега ги е оставил встрани. „може би някой ден и на тях ще им дойде времето“, предполага новият партньор на Андреа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ