Провал! Зрителите изригнаха срещу ,,Survivor“, Ваня Джаферович почна да се извинява

джаферович

От bTV официално признаха, че шумно рекламираният Survivor e провал и вчера епизодът свърши с 15 минути по-рано, пише Hotnews.bg.

Докато по конкурентната Нова телевизия Hell’s Kitchen вървеше чак до 23 часа, Survivor приключи в 22.45 и веднага след това започнаха новините. Така само след две предавания, риалити форматът от Доминикана свива времето си в ефир, което е ясен знак, че предстоят още промени в него. Зрителите искат една от тях да е смяната на водещия. Вчера Ваня Джаферович се обърна към зрителите с извинение. Още след първия епизод на шоуто, страниците на предаването в социалните мрежи бяха заляти от негативни коментари и жестока критика към водещия и съответно към продуцентите, защото са допуснали Карамазов да не бъде част от новия сезон и защото са избрали точно Джаферович.

Думите му баха част от концепцията на предаването да покаже, че предаването се излъчва в почти реално време и след катоф еновете са недоволни, се взимат бързи мерки. Фенове обаче недоволстват и от смешните като трудност и доста скучни игри, които отгоре на всичко са и еднакви. В два поредни епизода участниците трябваше да целят конуси. Тръгналата си Стефани сама разстреля предаването, като обеща да гледа риалити формата, без да превърта с дистанционното: „Няма да превъртам игрите, както правят зрителите“, клъвна за довиждане продуцентите татуираната мадама, която си направи безплатна реклама.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ