Внимание! Странно облечени и гримирани лица плашат и гонят жители на Варна (СИГНАЛ)

613098_600

В редакцията на 7DniBulgaria.bg пристигна писмо от разтревожено момиче, което е изживяло неприятна ситуация предни дни във Варна.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

„Здравейте, вчера бях в много странна и страшна ситуация. В 22ч. вечерта се прибирам към вкъщи. Движа се по улица „Драгоман“ към посока бул. „Мария Луиза“. Точно на това място има пешеходна пътека, по която минавам ежедневно. По това време нямаше други хора, които да са свидетели на тази случка.

Забелязах на отсрещния тротоар момиче в гръб, с къса рижава коса и облечена в червена „лолита“ рокля (с панделки, дантелки) и бели чорапогащи, изглеждаше като дете. Казвам си наум, че чака някой. Изведнъж се обърна и косата и беше същата дължина, каквато беше в гръб и на лицето си имаше бял лист хартия, с червена по диагонал линия на него. Подгони ме. Започна да бяга от отсрещния тротоар към мен.

Следователно започнах и аз да бягам, защото усетих, че съм в опасност. Обърнах се назад и бягаше все още след мен. Бягам в посока към общината и, за щастие, срещнах един познат на къстовището на бул. „Мария Луиза“ и ул. „Шипка“. Казах му, че ме преследват, обърнах се и момичето вече беше изчезнало. Въпреки всичко моят познат ме изпрати до входа на блока ми и изчака с мен, докато се прибере приятеля ми (10 мин.), защото бях в шок.

За щастие, не съм пострадала (освен, че съм леко травматизирана от ситуацията). Искаше ми се да не е истина, но се случи. Може да е била лоша шега. Може момичето да е било с психични отклонения, а може и да е била представител на секта. Това се случва на централна локация и не особено късно вечерта. Пиша това, за да предупредя хората, децата им, близките и приятелите им да са нащрек, особено късно вечер.“

Момичето пожела да остане анонимно.

След публикуване на публикация в социалните мрежи се оказа, че още една варненка е виждала вероятно въпросното момиче, като по лицето е имала татуировка, минаваща зловещо от едното ухо до другото, оцветена в бяло, в типично сатанистка усмивка, както и пиърсинги на няколко места. Гледала е странно и е била видимо на около 20 години.

Преди дни се е провел анифест в града, събиращ почитатели на азиатската култура, к-поп танци, японска анимация, комикси и гейминг. Коментиращи в социалните мрежи предполагат, че е възможно облечените и гримирани странно лица да са били из целия град и вероятно това да е лоша шега. Други разказват, че тези деца следват някакъв тренд в популярното в момента TikTok приложение.

Момичето, изживяло неприятната случка, е подало сигнал в полицията.

*авторска новина



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ