Предизборна война в Пловдив: МВР ще дебне за купувачите на гласове

Избори

Пловдивската полиция хвърля мощен ресурс в битката с изборните нарушения и ще бъде безкомпромисна при констатирането на такива. Това стана ясно от думите на шефа на МВР в града под тепетата старши комисар Васил Костадинов.

Той посочи, че на предстоящите избори на 2 април няма да има нищо по-различно що се касае до организационни мерки и действия от страна на полицията.

„Всички мислим в една посока – осигуряване на нормално протичане на изборите“, подчерта Костадинов след инициираната от него кръгла маса за вота и добави, че полицията ще заложи на проактивният подход и ще бъде изключително дейна.

Шефът на МВР в Пловдив изрази задоволство от проведената кръгла маса, на която да обсъдени действията, които ще предприемат униформените за охрана на обществения ред и предотвратяване на изборните престъпления, пише Марица.

Областният управител на Пловдив Ангел Стоев, който също присъстваше на срещата, посочи, че изцяло усилията са насочени към подготовка за провеждането на извънредните избори. Той уточни, че РИК-овете ще ползват две палати – втора и единадесета. Договорено е комисиите да останат там до 3 дни след изборите, за да може резултатите да бъдат нормалнл обработени.

 

Очаквайте подробности! 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ