Кампания „Аз вярвам и помагам“: Близо сме до сумата за покупка на линейка за кръводаряване за Варна

детска-линейка-варна

Близо сме до сумата, необходима да поръчаме втората линейка за кръводаряване за област Варна!„, това съобщи председателят на организацията „Аз вярвам и помагам“ Владислав Николов в социалните мрежи.

Центърът за спешна медицинска помощ във Варна само преди дни получи като дарение детска линейка, която е закупена със средства от кампаниите за събиране на капачки.

„Линейката е специално оборудвана и с кувьоз, а стойността ѝ е 260 000 лева, като цената е намалена с една трета от представителите на всички фирми по веригата“, каза Николов.

Само в Област Варна от началото на кампанията досега са събрани и предадени за рециклиране над 241 000 кг пластмасови капачки и са направени над 20 дарения, включващи значими чисто нови медицински апаратури и принадлежности.

До този момент са проведени 7 големи събития в центъра на Варна- на площада пред Катедрален храм „Успение Богородично“, по време на които са преминали стотици хиляди души да предадат своите капачки.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ