Дете, оставено в парти център, разказа ужасии – било натискано и връзвано. Родителите писнаха

дете

Млада майка твърди, че детето ѝ е бито в парти център. Ева Кънчева разказа пред GlasNews.bg, че действието се е разиграло във Велико Търново. Жената оставила 4-годишната си дъщеря в детския център, няколко часа по-късно, след като я прибрала, забелязала отоци и подутина по главата ѝ. Описа, че детето е натискано по главата и връзвано.

„Родителите не подозират какво става с децата им, моето дете има изменения и вдлъбнатини по черепа, все още не е физически и психически добре. Разказва нечувани ужасии, който е изживяла в групата. Всички деца са така, а в обекта дори няма камери. Всеки ден детето обяснява, че в продължение на 8 месеца се е страхувало да каже, защото са им повтаряли, че ако някой каже на мама и тати, ще ги намерят и убият“, заяви Ева.

Подала сигнал в полицията, но твърди, че от институцията прикриват истината. Каква обаче е истината? Тук е моментът да споменем, че в разговор между майката на детето и наш репортер, жената сама призна, че има параноидна шизофрения. Настанявана е за известни периоди от време в специализирана клиника.

Медията се свърза и с управителката на парти центъра и историята придоби тотален обрат. Роси Тодорова заяви, че е запозната със случая, но категорично не подкрепя версията на майката.

„Знам какво е разказвала майката на детето. Искам да обясня, че в нашия парти център има камери и записите доказват, че насилие от наш служител спрямо детето ѝ няма! Тези видими следи, разбрах, че са причинени от бащата, който бил пиян. Знам, че е бил задържан“, каза Тодорова.

Роси добави, че по образование е логопед.

„Работила съм с детето, исках да му помогна, тъй като то все още не може да говори. Не е ходило на градина. Посещавала е градината в Беляковец, но и там майката твърдеше, че има насилие. Когато водеха момиченцето при нас, винаги беше неадекватно и много затворено. Плачеше, когато я взимаха от центъра. Знам, че майката има психично заболяване“, допълва тя.

Обясни, че не е взимала пълната такса за посещение при тях, а наполовина.

„Мислехме, че нямат финансови възможности. Неразбираеми са тези твърдения на майката. Подозираме изнудване“, допълва още тя.

Социалните служби са се намесили по казуса. Продължаваме да следим темата и се надяваме при всички положения развоят на събитията да бъде в интерес на детето и истината.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ