Габи от „Ергенът“ си призна всичко: Това е истината. Лелки, които не разбират, коментират…

габриела

Габи от „Ергенът“ 2 се превърна в топ сензация в социалните мрежи. Едрогърдата силиконка е новото меме на годината, но изглежда, че тя се наслаждава на придобитата слава.

Инфлуенсърката, която не е ясно какво точно „инфлуенства“, бе залята от критика, пише fakti.bg. Едни се възмутиха от визията на Бриела, както е още известна Габи, а други от поведението и самочувствието ѝ, което някои пишат, че било „без покритие“.

Габи заяви обаче, че коментари от лелки не приемала, още повече от „лелки, които не разбират от хумор и сарказъм“, защото всичко било образ. Е, поне така отговори самата Габи на злобен коментар в Instagram.

В социалните мрежи обаче се завъртя снимка от популярен сайт, в който жени предлагат секс и компания на мъже. На фотото се вижда жена, облечена в еротично бельо, но без да е снимано цялото лице. Забелязва се, че момичето на фотото има също доста големи устни.

Става въпрос за снимката горе, която сподели и самата Габриела. Силиконката категорично отрича да е тя и отсече: „Това не съм аз! Спрете да измисляте и да търсите. Знам, че няма да спрете да търсите и да се чудите за какво да се хванете“, пише Бриела. В TikTok обаче потребители се съмняват в думите на изгряващата риалити звезда, а някои се възмущават, че се дава поле за изява на „такива момичета“ в национален ефир.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ