Денислав призна защо размаза с над 20 удара главата на Тина: Исках да прекарам живота си с нея

денислав красимиров

Две години след кървавата драма в търновското Ново село отхвърленият любовник от британката Тина Даян Еър за първи път даде обяснения как и защо е наръгал над 10 пъти с нож жертвата си и с над 20 удара размазал главата с права лопата, предава Лупа.бг.

„Осъзнавам тежестта на извършеното. Всеки ден мисля за него. Бях силно влюбен, исках да прекарам живота си с тази жена, а тя е искала да се забавлява с мен. Реших: щом няма да сме заедно, ще сложа край на живота и на двама ни. След като приключих с нея, изкопах гроб за себе си. Не можех да живея без нея”, това изчете пред съда във Велико Търново 28-годишният Денислав Руневски, който насече с лопата в дома 62-годишната британка Тина Даян Еър.

Преди дни окръжният съд във Велико Търново даде на Денислав 17 години строг затвор за умишлено убийство, извършено с голяма жестокост.

По съкратеното съдебно следствие се гледа делото за садистичното убийство на 62-годишната Тина. По искане на подсъдимия и защитата му в съдебната зала бяха изслушани само майката на Денислав – Цветанка, и вещите лица, изготвили съдебнопсихиатричната експертиза.

“Просто не мога да асимилирам това, което се е случило. Аз съм в шок. Знам само, че това е постъпка на много объркан, неопитен и много влюбен млад мъж”, каза през сълзи майката на убиеца.

Тя посочи, че синът не е имал такава дълбока емоционална връзка с жена преди Тина.

Денислав е диагностициран с психично разстройство още през 2015 г., след преждевременно завръщане от Англия, където отишъл да работи.

Затъмнявал щорите в апартамента, имал параноя, че някой го следи. Изписали му лекарства и нещата се успокоили.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ