Официално: Арестуваният Амет е обвинен за убийството в Пловдив

Съд

47-годишният Стефан, или както го наричат всички Амет, вече е с официално обвинение от прокуратурата за убийството с кухненски нож в пловдивската Арман махала. Към момента той е задържан за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои обвинението да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

По делото е установено, че на 20 февруари обвиненият в убийството и жертвата се били събрали с приятели в заведение и употребили алкохол. В един момент между двамата възникнал спор за невърнати 20 лева от Амет на починалия Смаил, пише Марица. Поради тази причина задържаният се ядосал и отишъл до дома си, откъдето взел кухненски нож.

Той се върнал пред заведението, където двамата се сборичкали и нанесъл прободни рани на Смаил. Смъртта настъпила почти мигновено. Подаден бил сигнал на тел. 112, като на място са пристигнали полицейски и медицински екипи. Амет се укривал в продължение на три дни в изоставена постройка в Пловдив.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ