Кметът Костадин Димитров търси добрия човек, нека му помогнем да го намери

Костадин Димитров

Къщички за животни се появиха в квартал А12 в ЖР „Тракия“. Неизвестен благодетел поставя дървените навеси на различни места в квартала. На една от поляните се появиха пет. Те са изработени от дърво, с размерите на кучешка колибка.

Всеки ден се появяват нови и нови, поставени на различни места из квартала. Последно такива се появиха и близо до парк „Лаута“.

Дървените къщички, поставени от неизвестен, разделиха жителите на квартала, пише Марица. Едни от тях се обявиха срещу „кучешкия комплекс“ и обгрижването на бездомните кучета, като изказват опасения, че това ще увеличи броя им. Допуснаха, че къщурките най-вероятно се правят по проект, за да се усвоят някакви средства.

Друга част от жителите на квартала пък приемат къщичките като грижа за животните и обясняват, че за нивото на едно общество се съди по отношението му към бездомните животните и възрастните хора.

Още след появата на първите къщички обаче пловдивчани засякоха, че някои от тях започнаха да изчезват от местата си. Затова в социалните мрежи кметът на ЖР „Тракия“ Костадин Димитров обяви, че издирва добрия човек, поставил къщичките, за да му съдействат с каквото могат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ