НАГЛОСТ! За трети път пукат гумите на кола във Варна, подозират възрастен мъж

гуми-пукане

Нагъл вандал обикаля из квартал във Варна и пука гуми.

За трети път пукат гумите на автомобила на Йоана Белчева. За наглата проява алармира самата тя в социалната мрежа Фейсбук. Жената изрази възмущението си от факта, като отбеляза, че има и други хора, които са потърпевши.

Йоана често се разхождала с детето си в следобедните часове и именно тогава установила, че не само нейната кола е със спукани гуми.

Потърпевшата твърди, че и трите пъти колата е била спирана на различни места, на които е позволено да се паркира. Тя живее със семейството си в района на квартал „Левски“ и досега не са имали подобни проблеми.

„Винаги държа визитка на стъклото си и понеже имаме 7 месечно бебе често забравяме задната крушка затворена и един мил господин ми звъни да ме предупреди да я угасим да не ни пада акумулатора“, написа Белчева в мрежата.

Тя призовава всички потърпевши да се обединят и да хванат извършителя. Предполага се, че вандалът е възрастен мъж.

„Вандалът обикаля в район „Левски“ – ул. „Емине и ул. „Героги Попов“. Ако има и други потърпевши – нека да се обединим и да хванем човека, който ходи и пука гуми наред. Ние ще подадем жалба, но ако сме повече хора, ще има по-голям ефект“, добави Йоана.

Нарязаха и четирите гуми на автомобил. Потърпевшата: Останах само с резервната СНИМКИ

„Имам информация за дядо с куче, който минава и с шило пука наред. Нашите са спукани с тънко шило“, твърди потърпевшата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ