Като две капки вода! Футболист от Монтана е двойник на „Ергена“. Разликата между тях обаче е…

евгени генчев ани петков

Футболист от Монтана се прочу като двойник на най-желания ерген в момента у нас – Евгени Генчев, научи агенция BulNews.
Жителят на града на Огоста има очевидна прилика със звездата в хитовото риалити по bTV. Ани Петков обаче е щастливо женен и има две деца, предава BulNews.bg.

27-годишният бивш футболист е също толкова чаровен, колкото прочутия пиянист, има брада и атлетична стойка. Местните хора казват, че е красив като италианец. Той е юноша на футболния клуб „Монтана“, състезавал се е в тима „Кариана“ /Ерден/. Баща му Ломбардо също е бивш футболист.

Ергенът от Монтана вече приема поздравления от близки и приятели. Съпругата му получава много обаждания за поразителната прилика на Ани Петков с нашумялата звезда.

„Работя като заместник-управител на мебелна верига. Не съм се снимал по телевизията досега. Но като пазaрувах, едно момиченце сръчка татко си и му каза: „Виж, виж! Ергенът! Отговарям на всички, които ме заговарят с усмивка!“, споделя младият мъж. Въпреки че има друга представа за женската красота, той с радост отговаря на закачките. Спират го на улицата и съседите му и си правят селфи с него. A усмивката не слиза от лицето му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ