Потресаващ случай! Кейс на телефон вкара пловдивчанка в болница СНИМКИ

88544912_istock_000069588591_full

Изгаряне от течност, изтекла от калъфа на телефона, стана причина пловдивчанката Дияна Плачкова да прекара 32-ия си рожден ден в болница.

Тя пострадала миналата неделя, когато прекарала доста време на пейка в сладък разговор с приятели. Телефонът й бил с кейс с двойно дъно, в което в течност плуват брокатени звездички. Дияна го сложила на кръстосаните си крака и усетила дискомфорт чак когато станала.

„Още докато шофирах към къщи обаче, започна да ме боли, и то така, като че ли нещо ме гори. Като се прибрах, си свалих дънките и видях червени петна по бедрата си. Приятелят ми ме посъветва да се измия с вода. В първия момент си помислих, че може да е някаква алергична реакция. Тогава забелязах, че някаква течност изтича от телефона ми, и реших че е от батерията. Изнесох го на двора и отидох в Спешното“, разказа Плачкова пред „24 часа“.

Снимка: Личен архив/Дияна Плачкова

Там й направили промивки и й казали, че трябва да я хоспитализират. Когато се върнала у дома, за да си вземе багаж, жената установила, че течността е изтекла не от самия апарат, а от калъфа.

Тя прекарала 5 дни в болницата, където посрещнала и рождения си ден. Изписана е вчера.

 

 

изгаряния, дияна плачкова
Снимка: Личен архив/Дияна Плачкова

 

„Чака ме лечение от поне 3 месеца, а има и риск белезите да останат“, каза още Дияна Плачкова. Сега тя търси да си поръча по интернет същия кейс, за да го даде за изследване и да установи каква точно течност има в двойното дъно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ