НДСВ регистрира листите си за Пловдив и областта

17RIK

Пловдивчанинът Борис Лозанов повежда листата на НДСВ в 16 МИР Пловдив – град. Той е заместник-председател на партията и координатор за Пловдив. По професия е адвокат и има собствена кантора, специализирана в правно обслужване в областта на обществените поръчки и европейски проекти. Завършил е две висши образования, владее пет чужди езика: английски, руски, сръбски, португалски и италиански. Семеен, с две деца.

Веднага след него, втора, е Мария Георгиева Джатова. Тя е адвокат, член на Адвокатска колегия Пловдив, с кантори в Пловдив, Раковски и Белозем. В периода 2001-2005 г. е била общински съветник в Общински съвет Раковски от квотата на НДСВ, член на Комисията по общинска собственост и Комисията по бюджет и финанси. От 2009 г е Председател на НДСВ за Община Раковски.

Трети е Едмонт Кеворк Будакян. Завършил е Инженерна физика в ПУ „Паисий Хилендарски“,  Стопанско управление във ВУ Земеделски колеж – Пловдив и „Треньор по Ушу“ в НСА. Работи като ръководител и председател на школа по бойни изкуства Тай Чи Център – Пловдив.

Снимка: НДСВ

 

Четвърта е архитект Валя Танчева Стамболджиева. Има две магистърски степени в областта на архитектурата и строителството – от Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия – гр. София, специалност Строителство на сгради и съоръжения, и от Политехнически университет в Италия, специалност Архитектура.

Пети е Горчо Иванов Христев, мениджър в компания, работеща в областта на пласмент, продукти и услуги в сферата на сигурността. Има две висши, завършени в ПУ „Паисий Хилендарски“.

Шести е Никола Атанасов Стоилов. Има две висши образования от Пловдивския университет. Работи в сферата на търговията.

Снимка: НДСВ

Водач на листата в 17 МИР Пловдив – област е главният секретар на партията Съби Давидов. Той води и листата в София – област. След него са:

2. Михаил Веселинов Захариев

3. Мария Георгиева Джатова

4. Рупен Оханес Крикорян

5. Борис Иванов Лозанов

6. Димчо Димитров Мизинев

7. Нестор Гърдев Фортунов

8. Илия Георгиев Иванов

9. Мишо Георгиев Хаджиев

10. Диана Златкова Димитрова

11. Антоанета Димитрова Ранчева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ