Нинова изригна: Заглушаваме критични гласове?! Няма такива! Искат да използват БСП за личен интерес

корнелия нинова

Партията сама се оздрави. БСП има едно чувство на самосъхранение, тя се сплотява в трудни времена. Това каза в сутрешния блок на bTV председателят на БСП Корнелия Нинова.

Тя съобщи, че тези, които бяха обявили след Конгреса, че ще напуснат партията, все още не са го направили.

Нито в Перник, нито в Пловдив са били подадени документи за напускане. В партията ни има ред и правила. Малцинството се опита да наложи решение на мнозинството. В партията има малка групичка, която не уважава правилата и реда и атакува грозно ръководството. Затова Конгресът ги изключи – заради хулиганските им прояви, обясни Нинова.

По адрес на вътрешната опозиция Нинова допълни, че това са хора, които години наред се опитват да овладеят БСП, за да я използват за личен интерес.

Не е вярно, че заглушаваме критичните гласове, защото просто няма критични гласове. Тези хора не предлагат алтернатива. Те просто искат председателя да се махне. В момента тече един процес на прочистване на БСП и придаване на нов образ на партията, посочи още лидерът на социалистие.

„Искаме да обединяваме хора около идеи, а не всеки да си гони кариеристичния интерес. Всеки си решава дали да напусне или не” , добави тя.

Корнелия Нинова бе категорична, че докато тя оглавява БСП, българските социалисти няма да приемат Истанбулската конвенция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ