Тодор Неделев: „Не исках да напускам. Ботев ме продадоха за обидно малко пари“

Тодор Неделев

Тодор Неделев обяви пред феновете на „Ботев“ (Пловдив), че не е имал желание да напуска отбора. Вчера халфът премина в „Лудогорец“ за 150 хиляди евро, подписвайки с шампионите за три години.

Във вторник вечер Неделев се сбогува с фенове на жълто-черните пред базата в Коматево. Това се случи, докато те протестираха и потърсиха обяснение от ръководтвото.

„Не исках да напускам. Продадоха ме за обидно малко пари“, казва Неделев към феновете.

Той обяви още, че е говорил със собственика Антон Зингаревич, от когото не е получил уверение, че е желан в „Ботев“.

„Говорих със собственика Антон Зингаревич. Той ми предложи три варианта – да остана в отбора до лятото, да преговаряме за нов договор или да отида в „Лудогорец“, добавя Неделев, който попитал няколко пъти шефа си искат ли го в тима, но не получил категоричен отговор.

Мениджърът на футболиста Иван Чворович поясни, че е запитал доверения човек на собственика Азрудин Валентич дали е съгласен футболистът да бъде продаден на шампионите. Той му дал утвърдителен отговор.

Ситуацията с Неделев е сходна с тази на бившия футболист на ЦСКА и „Лудогорец“ Мишел Платини. През 2013 г. бразилецът премина от „Българска армия“ в Разград въпреки нежеланието си за трансфер. По-късно стана ясно, че той е бил уреден от собствениците на клуба по онова време Димитър Борисов и Иво Иванов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ