Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев: Времето може да е наше, но „ПП“ и „ДБ“ го спряха! СНИМКИ

Георги Мараджиев
Областният координатор и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев: „На държавата й е необходим ремонт!“
В свой пост в социалната мрежа Мараджиев сравнява ремонтите, които текат в Стамболийски с положението на страната след управлението на „Продължаваме промяната“. И мотивира хората да излязат да гласуват на предстоящите парламентарни избори, за да спре разрухата и хаоса, което може да се случи само с редовно правителство.
Ето какво още каза Георги Мараджиев в своя пост във Фейсбук:
„Ето вижте тези снимки! Те са на читалището в Стамболийски. Така изглежда читалището отвътре преди да приключи ремонта. Същото е и с държавата след едно пагубно управление! Разруха и безвремие! Времето може да е наше, но политическите партии, като „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ го спряха!
георги мараджиев, община Стамболийски
Снимка: Фейсбук/Геоги Мараджиев

На втората снимка се вижда управлението на ГЕРБ! Видими резултати!

 

Община Стамболийски
Снимка: Фейсбук/Геоги Мараджиев
Ремонтът на читалище, площад и Лятно кино за 2 милиона лева, отпуснати от правителството на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов. Ето това е необходимо на държавата – ремонт! Но властта е наркотик! Силен е този, който сам може да се откаже от нея! Явно ПП и ДБ нямат сили да го направят. На 2.04.23 можем да им помогнем! Да го направим заедно, защото сме по – силни от хаоса!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ