Екшън в Пловдив: Наркоман нападна хора в ресторант, иска да реже глави

Полиция

Наркозависим пловдивчанин изтрещя и нахлу в ресторант в кв. „Кючук Париж„. Екшънът се разиграл посред бял ден.  Мъжът, който бил включен в метадонова програма за преодоляване на наркозависимост, бил в силно превъзбудено психическо състояние, като псувал и крещял без причина, пише Марица. Псувните му били чути от намиращите се в близкия ресторант.

Две жени от персонала го видели да рови между оградата на заведението и бордюрите на пътеката. Попитали го какво тъси, а той отговорил: „Сода бикарбонат„.  Жените предположили, че търси наркотик и му казали, че няма да намери такива неща и да си върви, защото ще повикат полиция. Това вбесило наркозависимия и той започнал да псува и да се заканва, че ще им отреже главите.

Влязъл в двора на ресторанта и обикалял нервно, като същевременно не спирал да обижда и псува. Казал на едната жена от персонала: „Дай ми нож, за да ви отрежа главите“, а тя му заявила, че нямат. Междувременно другата жена, която била изключително стресирана,  се обадила в полицията.

На място пристигнала патрулка.  Агресивният пловдивчанин се държал неадекватно като говорел завалено, залитал, бил силно превъзбуден исе потял обилно. Признал пред полицейските служители, че държи в себе си хероин за лична употреба. Впоследствие бил отведен в Първо районно и задържан за 24 часа.

Съдът му наложил глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ