Слави взриви Тото, водещият се видя в чудо: Колко пари искаш, за да спреш да го правиш?!

слави трифонов

Един от зрителите присъствали на подкаста „При Тото“ в епизода с гост Слави Трифонов написа интересен текст и качи любопитна публикация в социалните мрежи, съобщава bliz.bg.

Споделяме преживяното и написано от Иван Арнаудовски:

„Прекрасен епизод, продължи около три часа, Слави влезна в образа си на водещ и показа на Йонислав Йотов – Тото как се прави, а той вместо да се подразни, заяви, че това е много полезно и в момента трупа опит. Разговора им мина през много теми. От детството на Дългия от село Учиндол, през казармата, учението, шоуто му и до това какво прави той в момента.

Слави на няколко пъти бе много откровен и каза, че няма какво да крие от водещия, публиката и зрителите, които ще гледат това в социалните мрежи.

Един момент се заби в паметта ми. В миг на импровизация Слави Трифонов се възмути, че водещия Йонислав Йотов пие и пуши. Няколко минути се дърлиха затова, след което Дългия го погледна в очите и му каза колко пари искаш, ча да спреш и повече, да не пушиш. Цялата зала изпадна в смях.

Темата не беше продължена, а последваха истории за казармата…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ