Венета Райкова с признание: Платих 30 бона сметка! Бях по-мъж от мъжете. Мислех, че е похвално

Венета Райкова

Венета Райкова призна, че преди време платила сметка в размер на 30 000 лева. Тя не влезе в подробности – каза само, че сама се нагърбила с финансовата тежест. Тя направи признанието, подсещайки се от снимка от награждаването й за „Жена на годината“ в категория „Тв водеща“ през далечната 2006 г.

Венета била доста изненадана, че е получила приза. По това време много хора, в различни направления, лични, служебни очаквали от нея да е мъж.

Блондинката припомни, че тези, с които работела преди десетина години, я похвалили в писмо до медиите по повод предателството на друг водещ, че е по-мъж от мъжете, пише Lupa.bg.

„Тогава си мислех, че това е голяма похвала! Е, после ме оставиха да платя една сметка от 30 000 лева, ама нали съм по-мъж от мъжете – платих я! Мина време и разбрах, че не искам повече да съм по-мъж от мъжете и последните години започнах да се уча да бъда жена!

Затова точно преди 8 март искам да ви попитам – забелязали ли сте как някои на 20 години изглеждат като лелки, а други жени с годините стават по-красиви? И сега ще ви кажа на какво се дължи това – не се дължи на парите, нито на любовта на мъжете до тях! Жените, които стават по-красиви с годините, са егоистки! Те обичат и ценят себе си!“, сподели Венета.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ