Пропищяха от Линда на Киро! Показа си ,,рогата“ пред клиенти: Никой не ви кара да купувате!

линда кирил петков

Благоверна и кротка ли? Линда на Кирил Петков си „показа рогата“. Канадката изобщо не е кротка и примирена.

Съпругата на бившия премиер доста често влизала в остър спор с клиентите си. Тя има сладкарница за здравословни торти в центъра на столицата. Въпреки че изглежда миловидна, канадката не давала и дума да се издума против продуктите и обслужването в заведението й.

Най-често клиентите се гневели заради некоректното обслужване и за получаване на продукти, които не отговарят на изискванията им. Друга причина за недоволството им били високите цени на тортите и сладките неща, които Линда предлагала в сладкарницата си.

От началото на годината тортите и сладките неща, предлагани в сладкарницата на Линда, поскъпнали с два-три лева. Там не можело да се намери десерт под 70 лева. Направо „избил рибата“ боровинков чийзкейк с лимон, който заковал рекордните 120 лева. При опит да й се направи забележка заради тези солени суми, Линда отговаряла троснато.

„Никой не ви кара на купувате. Като искате отидете някъде, където десертите ще струват по-евтино“, затваряла устата на недоволните с тези груби думи канадката.

Клиентите били бесни заради поръчките, които заявявали, но не получавали в срок. Както и заради продуктите, които Линда продавала, но по думите им, със спорно качество.

Източник: Ретро



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ