Мариана Попова взриви с реплика за Плачков: Мен ме е срам от това, което той прави

мариана попова веселин плачков

Артистичното семейство Мариана Попова и Веселин Плачков пусна странно видео в социалните мрежи. На него певицата и актьорът канят зрителите на гастрола си с най-новото си представление в Смолян и Девин, пише burgas24.bg. Клипчето, заснето в дома им, започва нормално, но след това доста странно.

Попова с благ тон кани публиката да дойде да дойде на спектакъла им, като обещава много музика, актьорска игра и много смях. Веднага след това Плачков буквално я закрива, като се приближава максимално близо до камерата, така че зрителите да виждат единствено него.

Актьорът заявява, че в представлението има неща, които го “форсират“ и го правят щастлив на сцената. През това време жена му наднича отзад учудено, вероятно доста “форсирана“ и тя от поведението му.

“Не знам дали съм оригинален, но изглеждам странно така“, коментира Веселин Плачков, докато наведената му глава запълва почти изцяло кадъра.

“Мен лично ме е срам от това, което той прави на сцената“, успява да вметне на заден план Мариана Попова.

Новият им спектакъл “Невинни“ е пряко продължение от предишния им сценичен проект – “Виновни“, който предизвика смесени реакции. След като няколко известни личности се изказаха доста критично за първия спектакъл, Попова и Плачков направиха следващ, за да покажат, че критиките не ги интересуват и за тях е важно преди всичко сами да са доволни от себе си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ