БРУТАЛНО! Мъж бутна майка си на земята, пита полицаи: „К’ви сте вие, уе? От утре не сте на работа“

Протест, Полиция

Пловдивчанин, живеещ в Садово, си спечели глоба в размер на 200 лв., след като налетя на бой на майка си и на служители на реда. Грозните сцени се разиграли към 20 часа в петък. Мъжът се скарал с майка си, след което я бутнал с ръка. Тогава жената паднала на земята и си охлузила дясната буза на лицето.

Очевидци на лютия скандал повикали полиция, защото синът се държал агресивно и друг път. При вида на униформените, мъжът насочил яростта си към тях, предава Марица. Започнал да ги обижда и да ги провокира. „Кви сте вие, уе“, ,,Сега ще звънна на Големия да видите какво ще стане“, ,,От утре няма да сте на работа“, крещял като побеснял той.

Наложило се да бъде задържан. Изправен пред съда, мъжът изразил съжаление и самокритичност за постъпката си. Магистратите му наложили 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство, като размерът на наказанието е съобразен и с факта, че е безработен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ