ГЕРБ-СДС вдигнаха Добрич на крака: ,,Промяната“ са нарциси! Ако не си съгласен те определят за лош

бойко борисов 1

Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред препълнената зала в Добрич той пожела успех на водача на листата Деница Сачева, а стотици гласове в залата скандираха „Победа“.

От 2 г нашата държава е парализирана от експериментите на „Промяната“, които ни обещаваха светло бъдеще, растеж и цъфтеж. Знаете до къде ни докараха – висока инфлация и цени до небето, спрени инфраструктурни проекти… Изхарчиха всички спестявания“, посочи водачката на листата Деница Сачева.

За подкрепа бяха дошли бившите министри Красен Кралев, Росен Желязков, Костадин Ангелов и Даниел Митов. На сцената бе и шефката на ПГ на ГЕРБ в 48-то НС Десислава Атанасова, лидерът на СДС Румен Христов и евродепутатът Емил Радев. Утре в Добрич ще дойде и Делян Добрев, за да се срещна с бизнеса в района. Тук са най-добрите, които са готови да работят за по-доброто за всички нас, каза Сачева.

„Твърдят, че са вдигнали доходи и пенсии, но вдигнаха инфлацията и цените. В пенсиите сложиха добавките, които ние започнахме. Благодарение на нашето усилие и личното решение на г-н Борисов бяха отделени за всеки пенсионер. Днес ни упрекват, че само те мислели за другите, но крадат от нашето бъдеще, защото разходите, които направиха ще трябва да бъдат финансирани или със заеми, или с данъци. Получихме България на двуличието – на двойните стандарти и двойния морал. Политиката не е прах за пране, където всичко става бързо и лесно. Тя е сериозна работа за сериозни хора с опит, знания, мъдрост и обич за България, каквито са хората на ГЕРБ-СДС, като екип с нашия лидер Бойко Борисов, който единствен може да изведе страната от кризата“, заяви Сачева.

„България е в безпътица. 2 години, в които етикет на управлението на „Промяната“ са емиграцията, инфлацията, изолацията и излагацията. 2 г., в които тези думи са символ на управлението на Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков и всички други аматьори, които се упражняваха на наш и ваш гръб в управлението на държава. Не може да позволим това да продължава“, заяви Атанасова.

„Няма как тези, които говореха за нулева толерантност към корупцията да са обвързани в шуробаджанашки схеми и да искат да ни управляват, няма как да плащат стотици хиляди от нашите пари за „услуги от грешен ъгъл“. Няма как да прпдължи застоя на България, да продължат арестите, да се харчат по 9 млрд за дни без да ни казват за какво. В неделя, на втори, гласувайте за тези, които могат да се справят и са го доказали. За тези, които 3 пъти носиха отговорността за държавата. За единственият и можещ отбор – на ГЕРБ-СДС“, надъха залата тя.

Шампионката Стойка Кръстева, която дойде с малкото си дете също надъха присъстващите да гласуват с номер 2 на втори април. Евродепутатът Андрей Новаков пък сравни свършеното от правителството на ГЕРБ и резултатите от управлението на кабинета „Петков“, предава 24 часа. Инвестициите секнаха, а планът за възстановяване боксува, посочи той и се разгневи, че 2 г. европейските средства, насочени към България, не се управляват добре.

„Днес земеделските производители, по-точно зърнопроизводители блокираха 4-те гранични пункта с Румъния. Те основателно се тревожат от зелените коридори и вноса на евтино украинско зърно, но да кажем защо стигнахме до тук. М.г. по това време настана паника в цял свят по отношение на зърното и нашите умници от ПП забраниха износа. Той тогава се осъществяваше на повече от 800 лв и понеже не искаха да нарушават правилата на ЕС, започнаха номера с фитосанитарния контрол и накрая износът не бе осъществен. Сега България има повече 1,5 тона зърно нереализирано, а ще дойде новата реколта. Заради неразумните действия на промянкаджиите стигнахме до това. Те трябва да си отидат, защото не заслужават да управляват България. Не заслужават, защото не могат“, заяви лидерът на СДС Румен Христов.

Май сме единствените, които може да извадим България от кризите, в които е затънала, смята пък Даниел Митов. И обвини ПП, че до каквото са се докоснали, всичко са съсипали и провалили. „те са нарциси, с които не може да разговаряш без да ти обяснят, че идват да правят нещо добро. Ужким се грижат за всички, а ако не си съгласен те определят за лош. Усвоили са „състрадателен нарцисизъм“. По-лоши са от фашистите и комунистите. Делят хората на правилни и неправилни, на свестни несвестни. предпочитам да съм несвестен в техните очи“, заяви той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ