,,Посегна ми на най-ценното, ще те убия,“: Мъж нападна жена, причини й немислимото посред бял ден

полиция линейка

Пловдивчанин нападна приятелка на гаджето на брат си и я преби посред бял ден. Екшънът се разиграл в кв. „Кършияка“. Побойникът бил задържан и изправен пред съда. Районните магистрати определили наказанието да бъде глоба в размер на 3000 лв., на втора инстанция присъдата е потвърдена.

Филмът на ужасите започнал след като братът на побойника дошъл в дома му. Споделил му, че приятелката му употребява нарткотици и че според него вина за това има нейна позната. Каза му също, че гаджето му изневерявало, като посочил като основна причина отново въпросната позната.

Братът познават тази жена, с която дружи гаджето на брат му. След чутото й се обадил по телефона и я помолил да излезе пред офиса си, за да се видят, като не уточнил защо. Двамата се познавали бегло, тъй като пловдивчанинът живеел близо и се случвало да й се обади да поиска цигара.

Дамата излязла на улицата, за да го изчака и не след дълго го видяла да идва към нея, тичайки. След като се приближил достатъчно, без каквито и да било обяснения, започнал да й крещи: „К**ви, посегнахте ми на най-ценното, ще ви убия, ще ви унищожа“. След това се изплюл върху нея, хванал и оскубал косата й и й нанесъл удар с юмрук по главата. От удара жената паднала на земята. Побойникът я ударил още няколко пъти с ръце по тялото и главата. Две момчета, случайни минувачи, станали свидетели на случващото се и се намесили, поради което нервакът прекратил побоя като започнал да се отдалечава в посока към дома си, крещейки: „Ей, курви“. В резултат на нанесените й удари, пострадалата изпитвала силни болки в главата, имала охлузвания по коленете и китката, а освен товаустановила, че от косата й бил откъснат цял кичур, пише Марица.

Виковете и отправените нецензурни думи били чути от свидетел, който в същия момент се намирал в стопанисвания от него офис наблизо. Незабавно излязъл на улицата, където я заварил на земята, опитваща се да се изправи, изцапана с кал и много разстроена. Попитал я какво се било случило, но тя била неадекватна и тръгнала да влиза към работното си място.

Инцидентът бил записан и от монтирани камери за видеонаблюдение на фасадните външни стени на намиращите се в непосредствена близост ресторант и офис. Нападнатата жена подала жалба по случая в Трето районно. Било образувано досъдебно производство по случая. Районните магистрати освобождават пловдивчанина от наказателна отговорност и му налагат глоба в рзмер на 3000 лв. Решението е потвърдено и от колегите им тот Окръжния съд в града под тепетата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ