,,Новите известни“ Чеченеца, Емили и Тошо Куката се изгавриха с болно момче, водят го на каишка и…

340083304_230242862920680_1155383669097630141_n

Изживяващите се като интернет звезди и инфлуенсъри Чеченеца, Тошо Куката и Емили качиха видео в социалните мрежи, в което се подиграват на момче със специални потребности. За това съобщиха близки на момчето във фейсбук.

На публикуваното видео се вижда как Емили води момче на каишка, което лази и лае сякаш е куче. След това тя го кара да сяда, подвиква му „дай лапа“ и му подхвърля чаша, която той да донесе обратно. Видеото бързо набра голяма популярност в социалните мрежи.

Скоро става ясно, че момчето, което влиза в ролята на куче, е със специални потребности. За това разказа Милен Готи в своя фейсбук профил. Той сподели, че учителка на въпросното момче се е свързала с него.

„С мен се свърза жена, която е бивша учителка на момчето, което е в ролята на куче… Всъщност става въпрос за гавра с момче със специални потребности… Това в днешно време забавлява както тях, така и вас, че и вашите деца… Очаквам в рамките на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето независимо, че е пълнолетен.. и ще действаме ЗАЕДНО“, пише Милен.

Скоро след това той се е свързал и с майката на момчето. Оказва се, че той е бил заплашван, за да участва.

„Тъй като е бил заплашван за да участва във видеото, се надявам органите и институциите да си влязат в роля, и да си свършат работата. Семейството има още едно дете, което е болно от диабет, и родителите не могат да си позволят адвокат“, добавя той.

„Това нещо трябва да се спре и тази простотия и тези индивиди най вече Чеченеца..“, възмущават се хора в социалните мрежи.

„Много тъжно, а още по жалкото е, че маса народ го вземат това за забавно!“

„До кога такива индивиди ще се толерират от обществото! До кога ще бъдат „тренд“ Това ли е днешния пример за Подрастващите??? Да ти харесва да бъдеш куче на полово неопределено същество, емоционално изгубено в търсене на това какво е всъщност?! И уж възрастни хора около тях, а жадни за 5-минути слава с цената на всичко!!!!“

„Не мога да повярвам какво видях току-що, срам ме е от тези подобия на хора, срам ме е, че са част от обществото ни, но и ми е гневно – Как допуснахме на преден план да излезе и да ни се навира в очите пошлостта, простащината и всичко най-низко, как го допуснахме и още по-важно, можем ли да го спрем“, гласят само част от множеството коментари.

„Изгледахме видеото. Кадрите са брутални. Вече се занимаваме със случая“, заяви пред „24 часа“ зам.-районният прокурор Атанас Илиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ