Шофьор блъсна и влачи 20 метра възрастна жена! Изродът избяга, оказа се дрогиран с…

payimage-257440

Бургазлия блъсна с колата си възрастна жена на пешеходна пътека в Бургас, а след това избяга. От полицията съобщиха, че вчера около 13.39 часа в района до бл. 47 в ж.к. „Зорница“, товарен автомобил „Ситроен Джъмпер“, с пловдивска регистрация, управляван от 44-годишен бургазлия, при движение на заден ход е блъснал преминаващата по пешеходната пътека 73-годишна бургазлийка, пише burgas24.bg. Жената е била влачена назад около 20 метра.

След инцидента шофьорът е напуснал местопроизшествието, като по-късно е установен и задържан за срок от 24 часа в късния следобед. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, като втората проба била положителна за употреба на метамфетамин. 44-годишният мъж е дал кръв за химичен анализ. Пешеходката е откарана в УМБАЛ – Бургас за преглед и диагноза. Работата по случая продължава от служители на Пето районно управление – Бургас.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ