Треньорът на Левски хвърли бомба: Умни сте, ще разберете за какво става въпрос. Няма да ви изненадам

станимир стоилов мъри

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира решенията на Общото събрание на клуба, от които стана ясно, че е освободен изпълнителният директор Ивайло Ивков.

„Сега разбрах какво се е случило на Общото събрание. За мен лично е по-важно, че Левски има мач след два дни. Утре или вдругиден ще кажа, каквото искам да казвам и моето решение. По-важно е мачът да мине и след това ще разберете всичко. Отборът трябва да се концентрира, не искам преди това да има напрежение“, каза треньорът.

„Разбрах само откъслечни неща. Това, което се е случило с отбора на Левски в последната година, е видно. Всичко е видно на книга, на тефтер и на терена. Не мога да знам оттам нататък какво е станало“, добави Стоилов.

„Няма да ви изненадам с моите отговори. В момента най-важно е Левски да спечели мача с Локомотив София. Моите отговори няма да избягат, умни сте, ще разберете за какво става въпрос“, завърши Станимир Стоилов, предава Телеграф.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ