УЖАС! Тъмнокож мъж праща снимки на малки деца в Монтана, хвана момиче в ресторант и…

Протест, Полиция

Мъж праща голи снимки на деца в Монтана, съобщава BulNews. Случаят е от 1 април, а за него сигнализира служителка на ресторант „Густо“ в Монтана.

Според сервитьорката около 19 часа в заведението пристигнал тъмнокож мъж, който се настанил на една от масите в обекта. По нейни думи същият си поръчал 2 бири и две порции цаца. След около 30 минути при него пристигнало малко момиче, което, според подателката на сигнала господинът не познавал. Жената твърди, че девойката изглеждала изненадана и се опитала да си тръгне, но мъжът я хванал за ръката и не я пуснал.

Според сервитьорката, част от персонала видял какво се случва и няколко служители отишли до масата, като помолили човека да си тръгне, а той от своя страна ги напсувал и напуснал заведението.

След като мъжът си тръгнал, момичето разговаряло със служителите на ресторанта, като им разказало, че същият се е представял за по-млад в чат в „Телеграм“ и я е измамил. По думи на подателката на сигнала, девойката е показала кореспонденцията им в приложението, от която всички били в ступoр. Според нея мъжът изпращал снимки на половия си орган на момичето.

Жената, която съобщи за случая, заяви, че е подаден сигнал в полицията.

Според нея това не е единичен случай и е редно отговорните институции да вземат мерки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ