КУРИОЗ! Жената на Николай Биков: Искам да ме разпитат! Къро няма мотив да убива мъжа ми

красимир каменов къро

Красимир Каменов няма никакво отношение към изчезването на мъжа ми, нито има мотив да го убива.

Това пише в отворено писмо до прокуратурата, МВР и медиите Камелия Бикова. Тя е съпруга на безследно изчезналия през 2013 г. Николай Биков. 10 г. той и брат му Радослав са обявени за издирване в Интерпол с жълти бюлетини.

„24 часа“ се свърза с Камелия Бикова на посочения в писмото телефон и тя потвърди, че е автор на писмото.

„Написах това писмо, защото се тиражират неверни неща. Децата ни от вчера не са на себе си. След 10 г. се сетиха да ровят в раните ни, а през това време никой не е търсил мъжа ми и девера ми“, каза тя.
В неделя се появи информация, в която се цитират оперативни данни от разследването срещу Красимир Каменов-Къро. Според тях Николай Биков и брат му Радослав са били наемани за мокри поръчки от Къро, а една от тях е убийството на Мето Илиенски, който изчезна безследно през 2003 г. В петък от прокуратурата съобщиха, че Каменов се разследва за 5 поръчкови убийства и един опит за убийство, извършени в дълъг период от време, но без да се посочват имената на жертвите. Той вече беше обвинен за подбудител на убийството на Любомир Иванов-Любо полицая, застрелян пред дома си през март м.г.

„Към 2003 г. моят мъж дори не е чувал за Красимир Каменов. Приятел на Николай го запозна с него през 2005 г. Помоли го да му намери работа. Имахме малко дете. През 2013 г. аз се разболях от рак. Тогава Николай помоли Каменов за помощ във връзка с животоспасяваща операция извън България и той се отзова. Мъжът ми предложи да връща парите със заплатата си, но Каменов отказа“, пише в писмото си Камелия Бикова. Съпругът й не споделял за работата си. Преди да изчезне безследно през 2013 г. споделил, че жената на Къро Светлана вършила нередности зад гърба му със семейните бизнеси.

„Ако Красимир Каменов е такъв звяр, както го описват, би ли помогнал на непознат човек в беда?, пика Камелия Бикова. Допълва, че го познава като добър човек и предполага, че хора от бившето му обкръжение се опитват да вземат бизнеса му у нас.

В отвореното си писмо тя призовава да бъде разпитана по делото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ