Като на филм! Отвлякоха 2-ма тийнейджъри пред очите на баба им, набутали ги насила в багажник

багажник кола

Четирима отвлякоха двама младежи от Монтанско, съобщава BulNews. Случаят е от 7 април. В 17.55 часа в районното управление на Лом постъпил сигнал от 68-годишна жителка на ломското село Сталийска махала. Тя съобщила, че същия ден около 17.30 часа група мъже със сила и заплахи качили в лекотоварен автомобил внуците ѝ – две момчета на 19 и 16 години, след което напуснали района на селото и се отправили в неизвестна посока.

В резултат на проведените съвместни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на районното управление в Лом и районното управление в Кнежа са установили извършителите – 4-ма криминално проявени жители на Кнежа на 23, 57, 45 и 49 г. Лекотоварният автомобил е спрян на територия на област Плевен, като всички мъже са приведени в полицията в Кнежа за снемане на сведения. Двете момчета също са открити.

Работата по изясняване на случая и документиране на цялостната престъпна дейност на извършителите продължава в районното управление в Лом.
По случая е образувано досъдебно производство по чл. 142, ал. 2, т. 5, във вр. с чл. 142, ал. 1 от НК.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ