ПОТРЕС! 16-годишен се развилня, снима клип върху гроб. Искал да впечатли любима

Полиция

Покъртителна чалга балада изпял върху гроб в пловдивското село Трилистник 16-годишният Иван Димитров, като хвърлял кръстове, а негов приятел го снимал. Клипът с драматичното изпълнение бил качен в тик-ток, за да може младежът да впечатли любимата си и да й покаже, че ще легне в гроба, ако тя го изостави. Нямал обаче особен късмет, защото видеото била заснето върху гробното място на съсед на кмета, и историята стигнала до органите на реда.

Историята излезе наяве от дело в Пловдивския районен съд, по което Димитров е обвинен в хулиганство, предава 24 часа. Оскверняването на гроба се е случило на неустановена дата от 1 до 17 юни 2021 г. Тогава Димитров е бил все още непълнолетен.

Днес той не се яви в съда и процесът протече задочно. Съдия Десислава Порязова постанови, че ще го освободи от наказателна отговорност. И прокуратурата, и защитата поискаха като наказание обществено порицание. То беше утвърдено от съдията, а изпълнението ще бъде прочитане на решението в кметството на Трилистник. „Това е една неосъзната глупашка постъпка“, коментира адвокатът на младежа Тодор Аврамов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ