Служебен министър съсипа Нинова за положението на БСП и отправи тежки критики: Това е необяснимо!

крум зарков

Служебният министър Крум Зарков нокаутира соцлидера Корнелия Нинова със съсипваща критика. Той изрази несъгласие с Нинова, която посочи външни фактори за слабия резултат на БСП на изборите, като сред тях е и президентът Румен Радев. Зарков обаче отхвърли всичко това и отправи тежки критики към социалистите.

„След всеки изборен антирекорд на БСП причините остават същите. Те бяха ясни още през април 2021 година и те не са персонални, те са организационни, те са и политически. За съжаление вместо да се погледнат причините, за да се търсят решенията, а това може да се направи от сегашно ръководство, стига да има силата и доблестта да го направи, се търсят винаги обяснения. Ако си спомняте първо ИТН бяха откраднали изборите, после ПП ни бяха откраднали електората, сега друга партия. Това е конкурентна среда и политиката не търпи слабости, не търпи маргинализация за една партия като БСП, която има коренно различна роля“, каза Зарков по Нова Тв.

„За съжаление вместо да се решават проблемите, те се задълбават. Консервативната и антиевропейска реторика вместо да бъде нормалната с всички европейски социалистически леви сили и прогресивна такава, задълбава още повече, стигайки до конспиративни теории за лов на вещици. Абсолютно необяснимо президентът продължава да бъде мразен, без да може до ден днешен да стане ясно, поне на мен не ми е ясно, какво я породи тази омраза. Аз не съм видял и не съм чул президентът да даде повод за такава омраза“, добави Крум Зарков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ