Лена запретна ръкави за стратегия как ПП ще атакува кметския стол в Кърджали, очакват се изненади

лена бориславова

Кандидат на „Промяната“ за кмет на Кърджали от етническите турци ще прати изборите за общински кмет на втори тур. А на балотажа може да се случи постигнатото вече от Румен Димитров преди години – победа срещу кандидата на ДПС.
Това твърди пред 24rodopi.com активист на „Продължаваме промяната“ (ПП) в Кърджали, който подчертава, че формацията ще поднесе голяма изненада във вота за общински съветници, а за кметското състезание очакват стратегията на Лена Бориславова.

Едно от най-разпознаваемите лица на „Промяната“ вече работи за местните избори, които са в края на октомври.

“Както написах преди няколко дни в своя позиция, осъзнах по време на кампанията, че много от проблемите, за които ни говорят хората се решават на местно ниво. От “Продължаваме промяната” до този момент не сме се явявали на местни избори, задачите са големи, проблемите още повече”, коментира Бориславова пред журналисти в Народното събрание, след като парламентът прекрати правомощията й като народен представител.

Лена Бориславова, се отказа да бъде народен представител, за да може да работи пълноценно за доброто представяне на „Промяната” на местните избори.

ПП е в парламентарна коалиция с „Демократична България“, но все още не е ясно в какъв формат двете формации ще се явят на местните избори.

Ако участват със самостоятелни листи и кандидати, най-вероятно Радослав Милев ще бъде кандидат за кмет на Кърджали и водач на съветническата листа на ДБ. Шабан Исмаил, който беше втори в кандидатската листа на ПП-ДБ на парламентарните избори, е сред вариантите за кандидат на „Промяната“ за стола на Хасан Азис.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ