Касапница! Млад шофьор удари кола с майка и дъщеря, излетя от пътя и уби 16-годишния си пътник

катастрофа

Млад мъж загина при тежка катастрофа на пътя за „Маказа“, предава 24rodopi.com. Фаталното ПТП е станало към 18.00 часа вчера. Край село Великденче са се ударили два автомобила, които са пътували в посока от Момчилград към ГКПП „Маказа“. Пострадали са трима души.

Водачът на единият автомобил, ,,Мердецес“, движещ се с висока скорост настигнал другия и го блъснал отзад, уточнява медията.

Удрящият автомобил излетял от пътя през мантинелата и паднал в коритото на река Върбица. Спасителни екипи са рязали ламарините на падналата в реката кола, за да извадят пострадалите мъж и жена.

Единият от извадените от смачканата до неузнаваемост кола, която се търкаляла по склона е починал на път за болницата. Той бил пътник в автомобила. В критично състояние в Областната болница е друго лице от същата кола.

16-годишно момче от Кирковско е загиналият пътник. Той е пътувал в лекия автомобил „Мерцедес“, управляван от 20-годишен. Ударения автомобил, който останал на пътното платно, са пътували две жени-майка и дъщеря.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ