Смразяващи подробности за мъртъвия 17г. ученик: Занимавал се с програмиране, проверяват телефона му

полиция

17-годишният Тодор Р. от Панагюрище по всяка вероятност е издъхнал от сърдечна недостатъчност. Сърцето на момчето е спряло. Това разкриха разследващи, които се занимават с трагичния случай.

Ученикът беше открит мъртъв миналата сутрин пред вратата на апартамента си в Панагюрище от съсед. Мъжът веднага извикал Спешна помощ, но за съжаление и полицаите, и медиците само констатирали смъртта на детето.

Все още не са излезли резултатите от аутопсията.

„Няма данни за насилствена смърт или чужда намеса“, коментира наблюдаващият прокурор Борис Петков, пише Блиц.

Назначен е и химически анализ и са изпратени проби в Националния институт по криминалистика и криминология, за да се установи дали в кръвта на момчето има алкохол, наркотици или други упойващи средства, въпреки, че към момента няма данни за това.

Момчето, което е било ученик в Пловдив, не е имало заболявания, родителите не са дали данни за такива.

Предстои да се направи експертиза на телефона на Тодор, както и на другите му източници на комуникация.

Родителите са потънали в скръб, приятелите на момчето също.

„Майката и бащата са много интелигентни, синът им също, бил е добър ученик усилено се е занимавал с програмиране“, казаха познати на почерненото семейство.

„Образувано е досъдебно производство. Прави се всичко необходимо за изясняване на трагичния случай“, каза още прокурор Борис Петков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ