Лют скандал в „Преди обед“! Кадиев се озъби грозно на Деси, намеси детето си: Глупости! Кой ти го каза?!

сашо кадиев деси стоянова

Сашо Кадиев избухна с много остри думи срещу колежката си в „Преди обед“, а повод се оказа… компютърът.

Лют спор се разрази в студиото на „Преди обед“ по тема, която разделя родителите у нас на две групи. Водещият Александър Кадиев и певецът Дони седмичен коментатор в предаването, остро се противопоставиха на идеята, че децата трябва да се ограничават в ползването на таблети и други електронни устройства.

Деси Стоянова и спортната новинарка Цвета Евтимов, която е майка на 4 деца, застанаха на другата позиция колкото по-късно и по-малко, толкова по-добре.

„Това са глупости!“, заяви директно Кадиев, ядосан на твърденията, че устройствата и интернет са вредни за децата. Сашо заяви, че игрите на открито, които се сочат като много по- полезни от компютрите, всъщност са по-опасни.

„Едно дете може да се спъне, да падне, да се удави“, скара се актьорът. Той заяви, че е назадничаво едно дете в първи клас да няма собствен таблет, предава Марица.

Колежката му Деси Стоянова се опита да му се противопостави с довода, че всички изследвания показват, че влиянието на „екраните“ върху децата е негативно.

„Кой ти го каза това? Първото дигитално поколение още не е минало“, сопна се Кадиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ