Крясъци огласиха Бургас! 24-г. младеж причини немислимото на майка си, след това полетя от 8-мия етаж

168311558822408

Жестока трагедия се е разиграла снощи в бл. 60 на бургаския жк „Меден рудник” след като 24-годишният Едриан се е самоубил след скок от 8-ия етаж. До фаталния завършек се е стигнало след голям семеен скандал, пише Флагман.БГ.

Съседи разказват, че още преди 18:00 ч. чули викове от средния апартамент на 8-ия етаж, които продължили с часове. Целият вход буквално кънтял.

Според очевидци се скарали синът Едриан и майка му Таня. Това не било нещо ново, тъй като и в предишни дни са се чували скандали.

Снощи обаче напрежението ескалирало. Около 21 ч. майката решила да потърси закрила от полицията.

На място се отзовали три полицейски патрула от Четвърто РУ-Бургас. Синът се заключил в кухнята на гарсониерата и отказал да излезе.

Полицаите открили в апартамента Таня с разцепена глава. Още преди да направят каквото и да е било по задържането на Едриан, той отворил прозореца и скочил от 8-ия етаж. След удара в земята е издъхнал на място.

Тялото е откарано в бургаската морга. Предстои да се направи експертиза, за да се установи дали в кръвта на младия мъж има наличие на алкохол или наркотици. Майката Таня и днес бе в шок от случилото се.

Тя е прегледана в болницата и освободена за домашно лечение. Цяла вечер е давала показания пред полицаите за случилото се.

Оказа се, че това не е бил първият скандал със сина ѝ. „Утре ще го погребем. Светло му небе! Трагедията за всички е голяма“, казва Таня.

Преди около година и половина тя е загубила и съпруга си, който имал бизнес в сферата на животновъдството. Оставил като наследство солидна сума пари, с които тя и синът ѝ се изхранвали в последните месеци. Таня има и по-голяма дъщеря, която е щастливо женена.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ